onsdag 2. september 2009

Endelig Los Angeles

Hei alle !
Etter utallige timer ankom vi Los Angeles via Amsterdam kl. 1800 lokal tid. Slitsomt med lang flytur, men forventningene oversteg det meste. Alle historier om lite hyggelig passkontrolloerer stemmer ikke.
Idag har vi tilbrakt dagen i Universal Studios. Ca 30 grader varmt (deilig). Dagen har gaatt som en vind. Vi har sett det meste av det som foregaar, innbiller vi oss, i filmverdenen. Vi har blitt klissvaate i Jurassic Park, faatt med oss Terminator i 3D. Maten er god og porsjonene er ikke som vi er vant til paa serveringssteder i Norge. Imorgen er den store utstyrshandeldagen. Vi skal videre til Venice Beach og se paa Stillehavet, kanskje bade litt. Alle har det bra og ser frem til utlevering av sykler paa fredag.

1 kommentar:

  1. Så godt å høre at dere er på plass:-) Hilse pappaen min og si tusen takk for meldinga, mottar flere med takk - ringte Kløfta og ga status, noe de selvfølgelig var veldig glade for! Nå må dere love meg å kjøre som noen kjerringer hele gjengen, er redd for dere kjenner jeg!!!!! Hilse Kjersti, pappa og tante!!! Kos dere på tur, og nyt resten av torsdagen - her er det veldig snart natta! Glad i dere!!!Klem klem!!

    SvarSlett