fredag 11. september 2009

Stroud, 11.9.09

Hei alle !
I dag har vi stoppet i Stroud. En liten by noen mil fra Oklahoma. Har hatt 3 harde dager naa. Onsdag kjorte vi fra Grants til Curt's cowboycamp. Der moette vi ekstremvaeret. Lyn, torden og skikkelig regnvaer moette oss noen faa miles foer Curt's Camp. Det gikk fint, men vi erfarte at regnvaer i Norge og i USA ikke er helt det samme. Vi spiste den herligste biff som noen gang er tilberedt. Saa moer at den kunne skjaeres med skje, Overnattet i telt. Litt lite soving, men veldig hyggelig.Inger ville ligge i den store hallen med utsikt over lynblinkene, og fikk en opplevelse hun sent vil glemme. Om morgenen fikk vi demonstrasjon av Curt i behandling av kveg. Videre reiste vi til en Pueblolandsby (indianere), med guiding av en lokalt fastboende. Onsdag og idag har vi kjoert tilsammen ca 100 mil, i gaar, torsdag, ble det bare ca 25 mil. I gaar kveld spiste vi paa Big Texan Steak house. Deilig mat. En nordmann og en svenske konkurrerte om aa spise 2,2 kilo biff hver paa en time. Det gikk ikke bra.
Naa legger vi oss, for imorgen er det ogsaa en lang dag.
Vi ser gjerne at dere kommenterer og spoer paa bloggen.

Kos til barnebarnet fra mormor og bestefar !!

4 kommentarer:

  1. Høres bra ut! Du fikk vel ikke kjørt fort nok for a mor når uværet kom?

    SvarSlett
  2. Har akkurat nå kommet hjem fra besøk hos dattra, svigersønn og barnebarnet deres - veldig koselig! Taco og buzz-spill - ingen tvil om hvem som eide dette spillet når vi så resultatlista (hver gang)!:-) Jorunn klarer ikke å svare deg, bare så du veit det!! Teknikkeren Turid kan!:-) Jeg vant ikke i geografi-faget, så er dere halvveis nå? Veldig godt å høre fra dere, tenker masse på dere - mange ganger om dagen!! -bare så dere veit det:-) Blomstene til far blei vanna igjen i dag, var innom med barnesenga kan du hilse han å si! Når på fredag kommer dere hjem? Ja, detta blei mye om hva som skjer her hjemme gitt!
    Dere må ta en haug av bilder, for dere opplever alt på så få dager - herregud, må være fantastisk å være på denne turen for dere!! (Tøffe-Turid har ikkno på motorsykkel å gjøre)

    Jada, nå er det seint - hilse alle de andre tre - og si at jeg (og vi) er veldig glad i dere alle!!

    Klem klem!! :-)

    SvarSlett
  3. Klarer ikke å svare, sier du???
    Håper dere kommer hjem snart! Deilig at dere får dere en sånn tur, men nå SAVNER JEG DERE!!! Og er ittebitt bekymra og, liker ikke sånne pingedingser med masse hestekrefter og bare to hjul...
    Vi lurer også på når dere er på Gardermoen! Og gleder oss til å se hele bildebråtan!
    Barnebarnet er herlig uanfektet, men hun syns nok at det er noen som mangler. Blir godt å kose på dere igjen, tenker jeg! Nå kommer det et ord hver dag, så dere har litt å glede dere til!
    Oklidokli, da får dere kjøre veeeeeldig forsiktig, men fort nok så dere kommer hjem!
    Ikke bare glad, men lykkelig i dere!!!

    SvarSlett