mandag 7. september 2009

Williams 7.9.09

Ankom Williams i går kveld etter ca 50 mil i nesten 40 graders varme. På veien fra Las Vegas var vi innom Hooverdammen. Dammen som forsyner Las Vegsa med strøm og drikke vann. Enorme greier. Videre var i i byen Outlet, hvor eslene går løse i gaten sammen med ville cowboyer. Spiste på et sted hvor absilutt samtlige vegger var tapersert med dollarsedler. Hamburgerne var på størrelse med sånn som hamburgere skal være.
Idag kjørte vi helikopter i Grand Canyon. En opplevelse som alle som er i området må gjøre. Videre har vi kjørt endel i GC Nasjonalpark. I morgen skal vi kjøre i nyvaskede klær. Det blir også en opplevelse.
Inger hilser nå. Vi har det bare så godt som det er mulig å ha det. Trenger ikke spise bare fett og sukker, kokkene her i landet er alldeles utrolige. Torbjørg forteller pappa at han hadde rett. Flyet gikk over Grønland og Hudson Bay i Canada. Kyss på kinnet til Ingeborg fra mormor og bestefar. Til Erik, husk snu likørglassene som godgjør seg på kjøkkenet. Alle hilser til alle.

1 kommentar:

  1. Likørglassene ble snudd i dag når jeg kom hjem fra jobb.

    SvarSlett